May

İlimiz Özel Hürriyet Koleji İlkokulu tarafından düzenlenen 'Adil Oyun Futbol Turnuvası'na Okulumuz idarecileri Burhanettin ADANUR ve Erhan YILDIRIM tarafından oluşturulan Okul Takımı ile katılım sağlamıştır. İlk maçını Yeşilyurt İlkokulu ile oynayan takımımız penaltılarla 6-4 galip gelerek bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştır. Turnuvaya katılan takımımıza başarılar dileriz.

Nis

İlimizde yapılan tiyato yarışmasında il üçüncüsü olan tiyatro kulübümüz gösterilerini okulumuz öğrencilerine de sergileyerek büyük alkış aldılar. bir kez daha emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in katılımıyla gerçekleşen 'Kurucu Meclis Etkinlikleri' programına ilimizi ve okulumuzu temsilen katılan Mina İNAN ve Eymen Burak DOLGUN adlı öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Okul Rehberlik Servisimiz 4. sınıftan 5. sınıfa geçecek olan öğrenci velilerimize yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı. Bu faydalı ve bir o kadar ihtiyaç olan çalışma için Rehberlik Servisimize, katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz. Bütün öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca sağlık ve başarı dileriz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Tiyatro Yarışmasına katılan okulumuz  üçüncü olarak bizlere keyifli ve sanat dolu anlar yaşattı. Başta Yasin TORAK hocamız olmak üzere çalışmaya katkı sunan ve çalışmada yer alan bütün öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca en iyi kız öğrenci kategorisinde dereceye giren Havva BAYNAL adlı öğrencimizi de bir kez daha tebrik ederiz. Bütün öğrencilerimize sanatla iç içe bir hayat dileriz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında Anlat Bakalım Etkinliği, Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma ve Atasözü/Deyim Resimleme Etkinlikleri yapıldı.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Ocak ayı etkinliğimiz Dede Korkut Hikayeleri'ydi. Öğrencilerimiz Dede Korkut Hikayeleri'ni okudular ve bu hikâyelerden hareketle yeni bir hikâye yazdılar. Aynı zamanda Dede Korkut Hikayelerini canlandırarak küçük tiyatro çalışması yaptılar ve son olarak da  Dede Korkut Okumaları adı altında okul panomuzu oluşturduk.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapdamında aralık ayı içerisinde şiir okumaları,kelime bulmaca ve afiş çalışmaları yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu kapsamıonda okulumuz öğrencilerinin oynadığı Geleneksel Çocuk Oyunlarımız;

Yerden Yüksek,Arapsaçı,Bülbül Kafeste,Aç Kapıyı Bezirgan Başı,7 Kiremit

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Okul 'Kitap Panomuz'u hazırladık.

3/F Sınıfı öğrencilerimiz Bingöl Üniversitesi Kütüphanesini  sınıf öğretmenimiz Özlem Karasungur Kılıçgedik rehberleiğinde ziyaret ettiler. Ev sahipliği için Bingöl Üniversitesine ve bu süreçte öğretmenimizin yanında olan bütün velilerimize teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından 'Bilen Oturur' etkinliği yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZEL, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcılarımız Abdulhaluk ÇAKAN ve Yusuf TOKUŞ okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

Nis

Çedes Projesi kapsamında okulumuz bünyesinde depremden ekilenen Adıyaman ili Sincik İlçesi Yarpuzlu İlkokulunda okuyan öğrenci kardeşlerimiz için 'Bir Bayramlık da Benden' kampanyası gerçekleştirilmiş olup. Bu çalışmayı koordine eden Okul Müdürümüz Burhanettin ADANUR ve Müdür Yardımcımız Erhan YILDIRIM'a ayrıca katkı sunan bütün öğretmen,öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.