10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı'mızı saat 9.05 gece öğrenci ve öğretmenlerimiz ile gerçekleştirdik. Anma Programını hazırlayan 3-B sınıfı öğretmenimiz Resul BAYAT'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yılında minnet, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Büyüklere saygı kapsamında 2-B Sınıfı öğrencilerimiz okul idarecilerimizi ziyaret etti.

Okul Rehberlik Servisimiz ve 3-F sınıfımız  iş birliği yaparak okul panomuzu hazırladı.

Katkı sunan bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rahmi GÜNEY okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.

Ekm

Okul Rehberlik Servisimiz daima öğrenci,öğretmen ve velilerimizin yanında.

Ekm

Okul Öncesi öğrencilerimizin öğretmenleri rehberliğinde yapmış oldukları birbirinden güzel etkinlikler.Yapmış oldukları bu güzel çalışmlardan ötürü Okul Öncesi Öğretmenlerimize teşekkür eder,başarılı çalışmalarının devamlarını dileriz.

Ekm

Bingöl Okuyor Projesi kapsamında okumanın önemini okulumuzun bütün bileşenlerine hatırlatmak,farkındalık yaratmak ve görünürlüğü arttırmak adına hazırlamış olduğumuz 'Bingöl Okuyor' panomuz. Katkı sunan herkese teşekkür ederiz.

Ekm

'Bingöl Okuyor Projesi' kapsamında öğrencilerimiz okul bahçemizde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.Okudukları kitapların öğrencilerimize yeni ufuklar açmasını ve öğrencilerimizde okuma kültürü oluşturmasını dileriz.

Ekm

Okul Rehberlik Servisimiz  2-A Sınıfımız ile iş birliği yaparak ekim ayı değerimiz olan'Sorumluluk' konulu okul panomuzu hazırladılar. Rehberlik servisimiz ve 2-A Sınıfı öğrencilerimize teşekkür eder,örnek çalışmalarının devamlarını dileriz.

Tem

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarımızda öğrenim gören çocuklarımız için 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek Program kapsamındaki bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinlikler planlanmış olup https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde yer almaktadır.

Telafide ben de varım projesi kapsamında okulumuzda yapılan çalışmalardan bir kaç kare.

Haz

4.sınıf öğrencilerimiz öğretmenlerimizin hazırladığı mezuniyet günleri ile okulumuzdan ayrılmanın hüznünü,büyümenin verdiği coşkuyu yeni bir hayata yelken açmanın ise heyecanını yaşıyor. Öğrencilerimizin hepsine yeni başlangıçlarında sağlık,mutluluk ve başarı dileriz.

Her şey gönlünüzce olsun çocuklar.

Bingöl Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü 'Öğretmen Veli Akademisi' projesi kapsamında velilerimize yönelik ' Okul Aile İşbirliği' semineri verildi. Katkı ve katılıom gösterren bütün velilerimize teşekkür ederiz.

Detay Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında Ekrem GÜLSER hocamızın yapmış olduğu Fidan Dikme Etkinliği. Bu güzel ve anlamlı çalışmadan ötürü kendisine ve çalışmaya katkı sunan bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul öncesi öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde kışa hazırlık yaparak, sınıflarında turşu yaptılar.

Yoğun bir çalışma döneminden sonra tatile çıkan okul öncesi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Yeni yılın bütün öğrencilerimize,öğretmen ve velilerimize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini dileriz.