Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Rasim Çelik´in destekleriyle, öğrencilerimizin katılım sağladığı siyer sınavında başarı elde eden öğrencilerimiz ödüllendirildi. Çalışmalarından ötürü Rasim Öğretmenimize teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz 2-D sınıfı öğrencileri  e-Twinning projesi kapsamında İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek bayrak ve mektup verme etkinliğine katıldı. Bu güzel çalışmadan ötürü başta 2-D sınıfı öğretmenimiz Güneş KIRDEMİR´e ve bütün öğrencilerimize teşekkür eder başarılı çalışmlarının devamlarını dileriz.

Mrt

Okulumuz 4/E sınfı öğrencilerinden Bilal Utku TURAN´ın hazırlamış olduğu KİTAP KUMBARASI adlı çalışma öğrencilerimiz arasında büyük beğeni ve destek topladı. Çalışmanın amacı; toplanan kitapların ihtiyacı olan köy okullarıyla paylaşılacağı şeklinde belirlendi. Öğrencimize bu duyarlı davranışından ötürü, kampanyaya destek olan öğrencilerimize de katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

Okuma Yazma Seferberliği kapsamında açılan kurlasrımızdan bir kaç kare. Kursa katılan bütün kursiyerlerimize başarılar diler kurs açan bütün öğretmenelrimize teşekkür ederiz.

Okulun ilk döneminin ardından tatile çıkan öğretmen ve öğrencilerimiz için daha temiz dah bakımlı bir ortam hazırlamak için çalışan okul personelimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun Susam Sokağı diye adlandırılan bölgesine Derya öğretmenimiz, Zeynep öğretmenimiz ve Ebru öğretmenimizin emekleriyle 6-7-8 ve 9´ar  ritmik sayma adımları yapıştırıldı. Sokağa ayrı bir hava katan bu çalışmdan ötürü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ramak kala olay, İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi Yönetmeliğinde; işyerinde meydana gelen; çalışan, işyeri ya da iş ekipmanını zarara uğratma potansiyeli olduğu halde zarara uğratmayan olay olarak tanımlanmıştır.

İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında Ramak Kala kutumuzu hazırladık.

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürümüz Mehmet Aslan, İmam Hatip Ortaokulları Müdürlerimiz değerli öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda kuran okuma yarışması düzenlendi. Gök kubbeye hoş bi sada bırakan bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1-A sınıfı öğretmenimiz Aslı BUZĞAN okumaya geçen öğrencilerine kurdele takma töreni hazırladı.Kurdelelerini alan öğrencilerimiz ´Artık Okuyorum´ çerçevesiyle beraber fotoğraf çektiler. Okumaya geçen öğrencilerimize hayatları boyunca başarılı olmalarını diliyor Aslı öğretmenimize de bu güzel çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz.

Sağlığımız ve sağlığımız için çalışanlar ve Sağlık Kuruluşlarımız kazanımı kapsamında 2-A ve 2-H sınıflarımız okulumuza komşu olan Sağlık Ocağını ziyaret ederek akıllarındaki soruları sordular. Bu örnek ve faydalı çalışmadan ötürü Ekrem GÜLSER ve Aybüke AKINCI öğretmenlerimize teşekkür eder örnek ve başarılı çalışmalarının devamlarını dileriz.

Bilinçli tüketicilik kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz okulumuza komşu olan marketi ziyaret ederek ürünlerdeki Son Kullanma Tarihi, TSE Damgası, Türk Malı, gibi işaretleri öğrendiler. Öğrencilerimizin bu yönde biliçlenmesini sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde TEMA Vakfı tarafından yürütülen Minik Tema ve Yavru Tema programları kasamında Tema Vakfı Bingöl İl Temsilciliği ile yapılan ortak çalışmamız sonucu okulumuza afiş, ilgili öğretmenlerimize müfredat, öğrencilerimize ise gözlem bardakları dağıtıldı. Doğa ve çevre koruma bilinciyle yetişen nesillerin yetişmesi dileğiyle çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz Tiyatro Günleri kapsamında etkinliklerimiz palyaço gösterisiyle devam etmekte.

İMKB Mustafa Kemal Paşa İlkokulu Tiyatro Topluluğumuzun başlatmış olduğu tiyatro günleri başladı.  ´Muzip Daltonlar´ adlı oyun iki seans oynanarak öğrencilerimize sunuldu. Büyük beğeni ve kahkahayla izlenen oyunumuzda öğrencilerimize yönelik güzel mesajlar da vardı. Bu güzel etkinlikten dolayı başta Yunus Çiftçi hocamız ve öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen bütün herkese teşekkürlerimizi ilettiğimizi belirtmek isteriz.

Değerler Eğitimi çerçevesinde  Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce hazırlanan “Kıpırdak ile Şıpırdak” adlı çizgi film, EBA’da yayımlanmaya başladı

Bu çizgi film serisine http://www.eba.gov.tr/videoizle/kprdak-ile-sprdak-cizgi-film adresinden ulaşılabilir.